Parkvillorna på Ingareds Höjd är för dig som söker ett boende med det lilla extra.

BO BEKVÄMt och VACKERT I
NATURSKÖNA OMGIVNINGAR

Situationsplanen över Stora parkvillan

Ingareds Höjd är den högst belägna delen av det nya området Ingareds Ängar. Här byggs totalt omkring 150 nya bostäder i form av radhus, kedjehus, villor och mindre flerbostadshus. I området finns en ny  stor lekplats och en trevlig grillplats. Det är lätt att ta sig rakt ut i naturen eller ner till sjön Sävelången med dess fina badplatser. 

Parkvillorna ligger skyddade längst in i kvarteret med utblick över landskapet och upp mot den vackra lövskogen. Husen ligger längs Kulltorpsgatan, utan genomfart, och det är lätt att parkera bilen utanför huset. Genom området går den gamla kyrkvägen som förbinder Ingared med Norsesund och Hemsjö kyrkby. Den är sedan länge ett väl etablerat och vackert gång- och cykelstråk. 

I Ingared är det nära till allt. Det är lätt att bo här med barn då det ligger både en förskola och en skola upp till årskurs 6 i området. I samhället finns också motionsstigar, tennis- och fotbollsplaner och även en uppskattad skateboardramp med mera. Hemsjö IF är ortens stora idrottsförening med bland annat fotboll, bandy och gymnastik/boule på programmet. 

Ingared är ett levande samhälle med affär, vårdcentral, äldreboende och bibliotek. Strax intill samhället ligger även Hemsjös vackra kyrka. Vill du åka till Alingsås, Lerum eller Göteborg finns goda kommunikationer med buss, tåg och bil.

Många fina bad finns det i Ingared
Ingared är omringat av vacker natur med härliga vitsippeängar om vårkanten.
I Ingared så finns det en skateramp